Vem är vi?

Josefin heter jag som driver Friskvård för häst JH. Bor idag i Floda tillsammans med min man och våra två barn. Uppvuxen i Skåne med hästar, gått ett travgymnasium på Jägersro. Därefter jobbade jag 5 år som hästskötare i travstall, hos bland annat Lutfi Kolgjini och Ola Samuelsson.

Hästskötaryrket var tufft, lärorikt och något av det bästa jag gjort. Men tillslut försvann glädjen och motivationen för mitt jobb och drömmen om en smutsfri vardag tryckte på.

Då tog jag ett ”sabbats år” från hästarna, året blev till 4 år i en helt ny bransch, flyget. Även det var en livsstil och en lärorikt och givande tid. Efter ca 3 år kom suget, drivet och längtan efter hästarna tillbaka. Då bestämde jag mig för att utbilda mig till Equiopat® en 2årig utbildning hos UPH och bli en mästare på hästarnas muskler.

I Maj 2020 blev jag klar med mina studierna och fick mitt Certifikat som färdig utbildad Equiopat® och startade därefter upp Friskvård för häst JH.

Därefter har jag gått kurser för bla. equiterapeut Charlotta Lindgren och våren 2024 vidareutbildade jag mig inom akupunktur på häst.

Hittade ni inte det ni sökte eller har ni några funderingar, ta gärna kontakt med mig här nedan så hoppas jag snarast kunna hjälpa er vidare: